V&B – Medellín, Colombia

V&B – Medellín, Colombia

Vane & Beto

Naša 10. a zároveň posledná svadba v Južnej Amerike sa odohrala 25. februára v krásnych priestoroch reštaurácie Chuscalito (www.chuscalito.com) v Medellíne, Kolumbií. Reštaurácia má viac ako 35 ročnú históriu a pôvodne slúžila ako záhrada a predajňa kvetín. Vďala svojmu pôvodu má teraz reštaurácia nádherné priestory obklopené zeleňou a roznymi kvetinami. O nádhernú výzdobu sa postarala Julia (juliettaochoa@yahoo.com), ktorá doplnila romantický štýl priestorov bieloružovými farbami a vintage doplnkami. Kútik so sladkosťami bol plný lokálnych dobrôtok vrátane anízového merengue (vyšľahané zapečené bielka), tamarindo (sladkokyslý dezert pripravený z plodov tamarinda, ktorého chuť výrazne pripomína sušené slivky), cocadas blancas (biele kokosové guličky) a veľa rôznych karameliek, vrátane kávových.

Cirkevný obrad sa začal o 19:00, po západe slnka, a tak mohla vyniknúť krásna svetelná výzdoba. Celú atmosféru dopĺňala živá hudba.

Po vypustení balónov a osviežením sa chutnou sangriou si mladomanželia Vane a Beto ukradli trošku času na pár portrétov.

Vane nás prekvapila zaujímavou alternatívou hodu kytice. Svoju kyticu uzamkla do pripravenej krabice a na nevydaté kamarátky čakal košík s kľúčikmi. Jeden z nich bol správny a mal nám prezradiť, ktorá slečna sa ako prvá bude vydávať.

Naše veľké ďakujem patrí Marii Elvire a celému tímu reštaurácie Chuscalito (www.chuscalito.com), že nám pomohli nájsť našu poslednú svadbu v Južnej Amerike a za ich srdečný a priateľský prístup, a že sa o nás celý čas pekne starali. Zároveň by to všetko nebolo možné bez súhlasu Vanesy a Gilberta, ktorým touto cetou ešte raz veľmi pekne ďakujeme a želáme vám veľa šťastia v spoločnom živote a veľa nezabudnuteľných a radostných momentov. Bolo nám nesmiernym potešením byť súčasťou vášho dôležitého a jedinečného dňa.

PS: Ak sa vám páčia naše fotky, pozrite si aj náš facebook alebo instagram :)///]]

No Comments

Post A Comment